Home » Blogs » Blog van Superadmin

Blog van Superadmin

Maatregelen COVID-19

Het dragen van een mondmasker is verplicht.

VANAF ZATERDAG 27 MAART IS ONZE SHOWROOM ENKEL TOEGANKELIJK OP AFSPRAAK. (max. 2 personen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn). 

U KAN STEEDS TERECHT IN ONS BUITEN SHOWPARK!

Showpark Maris Natuursteen: doe de test met onze QR codes !!

Tijdens de 2de Corona-lockdown blijft ons showpark geopend.  De materialen zijn voorzien van een identificatieplaatje. Naast de benaming en het formaat is ieder plaatje voorzien van een QR code.  Als je deze code scant krijg je nuttige informatie over het product, eventueel referenties en eveneens een prijsindicatie.  Zo kunnen wij op een vooruitstrevende en veilige manier onze klanten op alle momenten voorzien van de nodige informatie.  Heb je toch nog vragen dan helpen wij u graag verder in ons buiten showpark, met mondmasker en op veilige afstand.

Duurzaam ondernemen bij Maris Natuursteen

Naast het aspect van Ethische natuursteen uit de Aziatische landen legt Maris ook accenten op maatschappelijk verantwoord ondernemen op nationaal en lokaal vlak.  Maris is namelijk marktleider op het gebied van recuperatie van oude kasseien.  Jaarlijks geven wij tienduizenden tonnen kasseien die reeds een leven geleid hebben een nieuwe bestemming. 

De kasseien die wij opbreken worden bij ons gereinigd, gesorteerd en al dan niet in originele vorm herbruikt in nieuwe projecten.  De kasseien worden zowel gebruikt in publieke werken als in privé werken.

Abonneren op RSS - Blog van Superadmin