Home » Blogs

Blogs

Unieke partij langwerpige porfier

Wij hebben net een partij porfier opgebroken, en niet zomaar een partij.  De opgebroken porfier heeft een rijke geschiedenis aangezien hij decennia lang op het imposante plein tussen de Waalse Kaai en de Vlaamse Kaai te Antwerpen (gedempte Zuiderdokken) heeft gelegen. Deze schitterende porfier van ± 13x20x14 cm en ± 12x18x12 cm kan momenteel aangeschaft worden zodat u in uw projecten een stukje historie kan verwerken.

Maris investeert in zonnepanelen!

Maris Natuursteen investeert in zonnepanelen.

Maris heeft een overeenkomst getekend om 192 zonnepanelen te laten plaatsen op de daken van hun gebouwen.  Deze zonnepanelen zullen jaarlijks ongeveer 70.000 kW elektriciteit produceren.  Voldoende om de kantoren en een deel van de productieafdeling van "zelf opgewekte" stroom te voorzien !

Showpark Maris Natuursteen: doe de test met onze QR codes !!

Tijdens de 2de Corona-lockdown blijft ons showpark geopend.  De materialen zijn voorzien van een identificatieplaatje. Naast de benaming en het formaat is ieder plaatje voorzien van een QR code.  Als je deze code scant krijg je nuttige informatie over het product, eventueel referenties en eveneens een prijsindicatie.  Zo kunnen wij op een vooruitstrevende en veilige manier onze klanten op alle momenten voorzien van de nodige informatie.  Heb je toch nog vragen dan helpen wij u graag verder in ons buiten showpark, met mondmasker en op veilige afstand.

Duurzaam ondernemen bij Maris Natuursteen

Naast het aspect van Ethische natuursteen uit de Aziatische landen legt Maris ook accenten op maatschappelijk verantwoord ondernemen op nationaal en lokaal vlak.  Maris is namelijk marktleider op het gebied van recuperatie van oude kasseien.  Jaarlijks geven wij tienduizenden tonnen kasseien die reeds een leven geleid hebben een nieuwe bestemming. 

De kasseien die wij opbreken worden bij ons gereinigd, gesorteerd en al dan niet in originele vorm herbruikt in nieuwe projecten.  De kasseien worden zowel gebruikt in publieke werken als in privé werken.

Abonneren op RSS-blogs