Home » Ons bedrijf

Ons bedrijf

Maris Natuursteen

Maris Natuursteen is een vooraanstaande speler in de wereld van natuursteen voor zowel particuliere als openbare werken. Onze privé-projecten bestaan uit onder meer de aanleg van opritten, paden en terrassen. Op vlak van openbare werken zijn wij actief in het aanleggen van bestrating, omgevingswerken en de inrichting van publieke pleinen en markten. Doorheen de jaren brachten wij tal van projecten tot een goed einde.

  • Bekijk zeker onze realisaties om een beeld te vormen van ons aanbod.

Belgisch familiebedrijf

Maris Natuursteen is gevestigd in Heist-op-den-Berg. Dankzij ons ruim aanbod, een aanzienlijke stock en de combinatie van verkoop en plaatsing, kan Maris zich profileren als een toonaangevende firma in de bestrating. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel.

Door rechtstreekse import vanuit steengroeves uit Europa en Azië kunnen wij een groot assortiment in natuursteen aanbieden.  Natuursteen is tijdloos en nodigt uit tot combineren.  De grote diversiteit in kleuren en bewerkingen biedt de ontwerpers talloze creatieve mogelijkheden. 

Alle natuursteen die wij importeren, voldoet aan de strengste vooropgestelde eisen en normen volgens de CE normering en DOP verklaringen.

Ethische en eerlijke natuursteen.

Ethissche en eerlijke naturrsteen is een "hot" item waar Maris veel aandacht aan besteed.  Alle informatie hieromtrent kun jet terugvinden in de rubriek "verantwoord ondernemen".

Bekijk onze bedrijfsfilm